Rolluiken

rl1Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd.

Maar rolluiken kunnen ook mooi zijn. Daarom kan er binnen ons assortiment gekozen worden voor diverse modellen omkasting. De leverbare kleuren van de omkasting zijn afhankelijk van het gekozen model.
rl5Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven. Uiteraard kan het product in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden (meerprijs).
Om ze nog meer inbraakwerend te maken, kunnen de rolluiken worden voorzien van een slot of asvergrendeling. Handmatige, elektrische of automatische bediening is bijna een vanzelfsprekendheid.

De rolluiken zijn zowel toepasbaar als zonwering en garagedeur. Daarnaast vormen ze ook een mooie en functionele oplossing als betrouwbare afsluiting van bijvoorbeeld balies, kasten, etalages en zelfs vracht- en aanhangwagens.

rl6Naast wooncomfort en privacy speelt ook het veiligheidsaspect een belangrijke rol bij de keuze voor rolluiken.

In de collectie hebben wij inbraak vertragende rolluiken meteen uniek blokkeersysteem, waarbij blokkade per lamel optreedt indien men probeert het pantser te forceren. Rolluiken zijn tevens inkijkwerend, wat verder bijdraagt aan inbraakpreventie.politiekeurmerkveiligwonen

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.