Horren

horren3
horren4
horren5

Rolhordeur Basic

Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt (praktisch voor kinderen).

De flexibele hordeur met de lange levensduur

Mocht er onverhoopt tegen het gaas worden gelopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes opgeborgen in de compacte cassette. En met een cassettemaat van slechts 38 mm valt de rolhordeur Basic nauwelijks op in uw huis.

De Basic rolhordeur wordt altijd met een magneetsluiting geleverd. Bij alle rolhordeuren worden standaard 2 speciale gaasstickers geleverd.

horren2Plisséhordeur

De plissé hordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op.

De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Drempelverlagende plissé hordeuren

Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de
hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De Plissé hordeur wordt standaard in het kozijn geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden.

Wij zijn leverancier van: Unilux.

Unilux
dubbelerolhordeurschuifhordeur

hor3

hor4hor2

hor1

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.