Zonwering

zonnescherm2zonnescherm4

Van Diesen Rolluiken en Zonwering uit Kerkdriel staat bekend om zijn deskundigheid op het gebied van rolluiken en zonwering, de naam zegt het al. Daarbij speelt de kwaliteit van de geleverde producten een grote rol.

Markiezen

zonwering-markiesNostalgische klasse op ambachtelijke wijze gemaakt. Door deze insteek hebben onze markiezen een bijzondere uitstraling. Binnen ons assortiment heeft u de keuze uit houten en de onderhoudsvriendelijke aluminium markiezen.

De markiezen kunnen worden geleverd met een doek uit één van de grote doekcollecties. Met name de unieke blokstrepen uit onze Tibelly-collectie, speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt, genieten een grote populariteit. Als extra detail kunnen de markiezen uitgevoerd worden met koord en koordogen in een kleur die perfect bij het doek past. Ook de koordkatrollen en stalen kikkers kunnen in de bijpassende kleur geleverd worden. Het is ook mogelijk de markiezen uit te rusten met een elektrische bediening.

Terrasschermen

Picca

Dankzij haar mooie afgeronde vormen is de Picca helemaal van deze tijd. De knikarmen van de Picca zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen met dubbele kabels. Het scherm wordt aan beide uiteinden op de gevel bevestigd met robuuste aluminium steunen. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit.

De maximale breedte van de Picca is 500 cm bij een uitval van 300 cm en 550 cm bij een uitval van 250 cm.

zonnescherm1Senza

Buitengewoon solide, compact en uiterst fraai van vormgeving. Dat is de Senza; een nieuw terrasscherm van absolute topkwaliteit. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen – inclusief het doek – keurig opgeborgen in een mooie cassette. Op deze manier is uw scherm ook in gesloten toestand een sieraad aan uw gevel. Bovendien is uw doek beter beschermd tegen weersinvloeden.

De maximale breedte van de Senza is 750 cm bij een uitval van 350 cm.

De Tibelly®-doekcollectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet voor uw terrasscherm. Deze uitzonderlijk grote keuze in zonweringdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. Tibelly®- zonweringdoek beschermt u tegen de zon en houdt tenminste
90% van de UV-straling tegen.

Bediening

bedieningUw terrasscherm is standaard geschikt voor een elektrische bediening met schakelaar. Natuurlijk behoort ook een draadloze afstandsbediening tot de mogelijkheden. Nog comfortabeler en gebruiksvriendelijker wordt het terrasscherm door plaatsing van een zon-/windautomaat, waardoor het scherm automatisch wordt bediend.

Uitvalschermen

uitvalsschermUitvalschermen zijn uitermate geschikt voor toepassing in grote projecten, zoals ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Op hoge verdiepingen blijft het zicht naar beneden behouden, terwijl de felle zon geweerd wordt.

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.