Gebruikscomfort

Draadloos bedieningsgemak!

De mooiste oplossing voor uw interieur, de meest comfortabele voor uzelf.

Optimaal bedieningsgemak. En qua toepassingsmogelijkheden hun tijd ver vooruit. Dat geldt voor de nieuwe draadloze bediening van Somfy. Met één druk op de knop zet u één of meerdere zonneschermen n/of rolluiken in de gewenste positie.

somfy4

Draadloos. Dus minder bekabeling in uw interieur, minder hak- en breekwerk bij het installeren en eenvoudig uit te breiden. Maak kennis met de modernste en meest comfortabele bediening voor zonneschermen en/of rollkuiken. De windbeveiliging helpt schade aan uw zonnescherm bij harde wind te voorkomen.

 

Situo 1 IO

1-kanaals afstandsbediening voor het bedienen van bijvoorbeeld uw zonwering of rolluiken. Verkrijgbaar in 4 kleurafwerkingen en voorzien van wandhouder.

Leverbaar in de kleuren wit (Pure) zilver (Silver mat) en parelmoer (Pearl).

 

Situo 5 IO

5-kanaals design afstandsbediening voor het bedienen van bijvoorbeeld uw zonwering, of rolluiken. Verkrijgbaar in 4 kleurafwerkingen en voorzien van wandhouder.


 

Situo 5 VARIATION A/M IO

Kan tot 5 toepassingen aansturen (buitenjaloezieën, rolluiken, zonwering, Screen) en verlichting dimmen. Basis zender met Op / My / Neer toetsen en een scrollwieltje. Het scrollwieltje laat toe de lamellen van de jaloezie of de lichtintensiteit eenvoudig te regelen. De Auto/Manu laat toe om bevel van automatismen (timers, TaHoma, Connexoon io) en van de zonsensor te blokkeren. « my » functie om je favoriete positie van die toepassing op te slaan en via de « my » toets eenvoudig op te roepen. Indicator lage batterijspanning. Een waardevol, modern en esthetisch design.
Elegante & discrete muursteun bijgeleverd. Keuze uit 2 verschillende kleuren: pure, titane.

 

Connexoon IO

De Connexoon io bestaat uit een Somfy internet kastje en een 3 tal apps voor op uw smartphone. Het kastje staat in direct contact met uw zonwering, rolluiken en de garagedeur en het internet. Met de apps worden deze bediend.

Connexoon io bestaat uit 3 gebruiksvriendelijke apps voor uw smartphone.

Connexoon Window

Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario’s en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer uw rolluiken, screens en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

Connexoon Terrace

Bedien uw zonwering met uw smartphone, waar ook ter wereld. Maak snapshots van uw favoriete instellingen en gebruik ze opnieuw met één enkele klik. Controleer en wijzig de status van uw producten live en op afstand met de Check Home-functie.

Connexoon Access

Bedien de garagedeur met uw smartphone vanuit de auto of waar u ook bent. Open uw huis op afstand voor bezoekers. Met de Check Home-functie hoeft u zich nooit meer af te vragen of u de garage wel heeft afgesloten.

Sunis Zonsensor IO

Draadloze zonsensor waarmee producten in huis bediend kunnen worden op basis van de lichtintensiteit.

 

 

 

Wij geven u de zekerheid van een topklasse product. Daarom krijgt u op alle automatische besturingen maar liefst 2 jaar garantie. Op alle HiPro
buismotoren krijgt u zelfs 5 jaar garantie! Bovendien zijn de buismotoren van Somfy voorzien van KEMA-keur. Dat garandeert u een probleemloze en veilige werking. Jarenlang!

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.