Gebruikscomfort

Draadloos bedieningsgemak!

De mooiste oplossing voor uw interieur, de meest comfortabele voor uzelf.

Optimaal bedieningsgemak. En qua toepassingsmogelijkheden hun tijd ver vooruit. Dat geldt voor de nieuwe draadloze bediening van Somfy. Met één druk op de knop zet u één of meerdere zonneschermen n/of rolluiken in de gewenste positie.

somfy4

Draadloos. Dus minder bekabeling in uw interieur, minder hak- en breekwerk bij het installeren en eenvoudig uit te breiden. Maak kennis met de modernste en meest comfortabele bediening voor zonneschermen en/of rollkuiken. De windbeveiliging helpt schade aan uw zonnescherm bij harde wind te voorkomen.

 

telis1-io

Telis 1 io

Draadloze io afstandsbediening voor groepsbediening (tot max. 30 producten). Behuizing voor directe wandbevestiging. Sturing omhoog, omlaag en MYvoorkeurspositie. Terugkoppeling via led-lampje. Met batterij indicatie.

Leverbaar in de kleuren wit (Pure) zilver (Silver mat) en parelmoer (Pearl).

 

telis_16_rts_pure

Telis 1 Pure RTS

Te gebruiken als afstandsbediening en wandschakelaar (incl. witkleurige wandknop) voor 1 RTS toepassing. MY voorkeurspositie voor bv. dimmer of tussenpositie. Eenvoudig en prettig te bedienen. Kleur: wit met grijs rubber stootrand.

Ook leverbaar in een moderne Silver- of chique zwarte Lounge finish.

 

telis_1_rts_pure

Telis 16 RTS Pure

Afstandsbediening met 16 kanalen om tot 16 RTS producten mee te bedienen. Met LCD scherm waarbij u zelf per kanaal een naam, pictogran en evt. cijfer kunt invoeren. Functies voor openen/sluiten/stop. Individuele of gelijktijdige bediening. Favoriete MYvoorkeurspositie.

In kleuren zilver (Silver) of wit (Pure).

 

somfy2Draadloze tijdklok voor rolluiken. Bepaalt u bij de draadloze schakelaar en de afstandsbediening zelf het bedieningsmoment, bij de draadloze tijdklok van Somfy gaat dat volledig automatisch. U progammeert de tijden waarop op-, stop- en neercommando’s automatisch uitgevoerd worden. Handbediening blijft altijd mogelijk. U kunt de draadloze tijdklok eenvoudig combineren met draadloze schakelaars en/of afstandsbedieningen.

kemakeurWij geven u de zekerheid van een topklasse product. Daarom krijgt u op alle automatische besturingen maar liefst 2 jaar garantie. Op alle HiPro
buismotoren krijgt u zelfs 5 jaar garantie! Bovendien zijn de buismotoren van Somfy voorzien van KEMA-keur. Dat garandeert u een probleemloze en veilige werking. Jarenlang!